Logo AVI BG

Atletiek Voor Iedereen Wilrijk vzw

LOGO WILRIJK BLAUWGEEL
A SPORT LOGO

AVI Jeugd

NIEUWSBRIEF AVI JEUGD MAART 2016

Hallo allemaal,

Hier onze tweede nieuwsbrief van dit seizoen:

De Paasvakantie staat weer voor de deur of is zelfs al voorbij , dus dat wil zeggen dat de benjamins terug buiten komen. Ik hoop dat niemand is afgehaakt omdat we nu buiten trainen.

Op de piste is het dan weer een drukte van jewelste en dan gaan we ons uiterste best doen dat iedereen zijn plaats weer vind op de piste.

Gelieve U dan ook aan de piste etiket te houden, zeker nu dat de jongste leden terug buiten komen. Ook onze Strunners zullen er zijn.

Daar we dus met vele deelnemers zullen zijn, op bepaalde momenten, hier nog eens de wijze van lopen voor IEDEREEN.

Alle trage lopers, ook zij die inlopen of uitlopen, lopen allemaal met de wijzers van de klok mee. En wel zo ver mogelijk aan de buitenkant van de piste.

Al diegene die sneller lopen, die versnellingen doen, interval, een snelle! duurloop, lopen allemaal tegen de wijzers van de klok in en wel zo dicht mogelijk aan de binnenkant van de piste.

Beste ouders gelieve jullie kinderen een trui aan te doen of mee te geven en een regenjas want hier in Belgen land weet je nooit.

De trainingen beginnen stipt om 18.00u tot 19.30u

Dinsdag 26 april is er onze algemene ledenvergadering aanvang om 20u30, waar: jeugdkantine FCO WILRIJK-Beerschot, verdere info bij JSC Christel

Helemaal niet te vergeten het AVI WEEKEND op zaterdag 21/05/16 en zondag 22/ 05 /16. Waar: BLOSO domein te Herentals Voor meer info: Marc Willemen 03/830.37.97 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder in ons clubblad of de website.

Groetjes van onze trainers en uw JSC Christel 0486/913 588

AVI Jeugd