Logo AVI BG

Atletiek Voor Iedereen Wilrijk vzw

LABEL ERKENDE SPORTCLUB

 

Dinsdag 16 april 2013 komen onze jeugdige leden terug naar de piste aan de Universiteitsplein te Wilrijk. Zij hebben tijdens de winterperiode een stevige basis opgebouwd. Maar dat wist je al. Wat ik nog wens te benadrukken en hopelijk lezen ALLE leden dit. De zogenaamde etiquette bij het gebruik van de atletiekpiste door onze AVI leden.

Zeker nu onze kinderen de piste mee gaan gebruiken is discipline van iedereen meer dan welkom. Alle trage lopers, zij die inlopen of uitlopen, lopen met de wijzers van de klok mee en wel zo ver mogelijk aan de buitenkant van de piste.

Diegene die sneller lopen, versnellingen, interval, een snelle! duurloop, lopen tegen de wijzers van de klok in en wel zo dicht mogelijk aan de binnenkant van de piste.

Als iedereen dit doet gebeuren er geen ongelukken, want elk jaar, in april en september, moeten we dit steeds verduidelijken. Onze kinderen gaan dit zeker doen, samen met hun trainers, van de grotere leden verwacht ik dezelfde loopetiquette, waarvoor mijn oprechte dank bij voorbaat.